Dobar START za još bolji dan.

Beogradski noćni market “Zdravo i zeleno”

22. apr 2017.

Beogradski Noćni Market pod sloganom  “ZDRAVO I ZELENO” održaće se 19. maja...

Beogradski noćni market “Zdravo i zeleno”
Beogradski Noćni Market pod sloganom  “ZDRAVO I ZELENO” održaće se 19. maja na pijaci “Skadarlija”, od 18 do 24 časa, u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i ”Redesign” d.o.o. Ovim sloganom ”ZDRAVO I ZELENO” pozivamo izlagače koji se bave zelenom ekonomijom (obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i održiva organska proizvodnja), da se pridruže stotini drugih preduzetnika i kreativaca koji već tradicionalno izlažu na Beogradskom noćnom marketu. Market koji se organizuje na pijaci ”Skadarlija” ima za cilj da ukaže na važnost zaštite životne okoline i zdravog načina života, a pijaca je svakako pravo mesto za to. 
 
Proizvodi „šampiona pijaca“,  dizajnera i umetnika, koji su kao i do sada bili veoma traženi, ponovo će krasiti pijačne tezge, a vlasnici ugostiteljskih objekata potrudiće se da predstave specijalitete, prirodne sokove i napitke, vrhunska piva, kao i razne vrste rakija i vina. Jedan od naših najpoznatijih šefova kuhinje, Miloš Jovanović, sa svojom mladom ekipom, kao i na prošlom marketu, prikazaće čarolije kulinarstva prateći slogan i temu. 
 
Beogradski noćni market koji je održan na pijaci ”Blok 44” poslednjeg dana u martu ove godine, opravdao je epitet manifestacije koja pretvara pijace u kreativni market i nezaobilazno mesto za dobar provod i zabavu velikog broja posetilaca pod otvorenim nebom.
 
Manifestacija Beogradski Noćni market, za cilj ima i da unapredi turističku ponudu glavnog grada, a organizuje se uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.
 
Facebook: https://www.facebook.com/beogradskinocnimarket/
web: www.beogradski-nocni-market.com

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame