Dobar START za još bolji dan.

8 STVARI KOJE MUŠKARCI PRVO PRIMETE NA ŽENI!

26. jul 2016.

Žene se uglavnom opterećuju oko stvari koje muškarci i ne primećuju. Bubuljičica, zanoktica, nepočupane obrve su neke od stvari koje muškarac neće primetiti a žene misle da bodu oči. Pogledajte listu koje stvari prvo primete na vama i fokusirajte se na njih, i ne opterećujte se bespotrebnim sitnicama.

8 STVARI KOJE MUŠKARCI PRVO PRIMETE NA ŽENI!

1. Koliko je bujna vaša kosa

 
Ovo sve ima veze sa evolucijom. Još od pećinskih dana, muškarce su privlačile bujne lokne, što je bio znak da je žena zdrava. To se ni danas nije promenilo. Zato vodite računa da vam kosa uvek bude čista i da ima volumen.
 

2. Da li je vaš osmeh poseban

 
Ponekad vam se oči pomalo zatvore kada se osmehnete. Većina muškaraca ima sposobnost da prepozna vibracije ovakvog osmeha koji kaže da ste opušteni.
 

3. Vaše prijateljice

 
Muškarci ne vole kada ste okružene gomilom prijateljica, jer im je tada mnogo teže da priđu. Savršena “veličina” vaše ženske ekipe? Vas tri. Dve drugarice moći će da prave društvo jedna drugoj kada stanete da se pozdravite sa njim.
 

4. Boja vašeg glasa

 
Studija pokazuje da muškarce privlače glasovi viših tonova. Ako ste glasni, delovaćete pouzdano. Jasan, prodoran glas u pećinsko vreme bio je znak da su žene mlade i reproduktivno sposobne.
 

5. Vaš struk

 
Opet, za ovo je kriva vekovima duga ljudska istorija. Muškarci su programirani da traže žene koje su sposobne da budu majke. Ako je vaš struk primetno manji od kukova to označava plodnost. Ako stavite širok pojas oko struka naglasićete figuru peščanog sata.
 

6. Vaš ten

 
Muškarci lep ten povezuju sa dobrim mentalnim zdravljem. To je zato što stres i anksioznost obično izazivaju nepravilnosti na koži. Tako da se losioni i bronzeri koje stavljate na lice isplate – ukoliko ne preterate s njima.
 

7. Šta je veštačko na vama

 
Muškarci ne mogu odmah da primete vaše lažne osobine, ali primetiće šta je to veštačko na vama: trepavice, umeci za kosu i mnoge slične stvari. To nije dobro, zato rešite se tih nepotrebnih detalja.
 

8. Vaše oči

 
Ljudi su fokusirani na oči više nego na bilo koji drugi deo tela. Dramatična šminka na vašim očima samo će ga odbiti. Zato budite prirodni, to je ono što muškarci najviše cene kod žena.
 
Izvor: Life Content
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame