Dobar START za još bolji dan.

10. Rakija Fest u Mikser House-u

29. nov 2016.

3. decembar 2016. u Mikser House-u održaće se 10. po redu Rakija Fest.

10. Rakija Fest u Mikser House-u
RAKIJA FEST - "Balkan Urban Experience" je festival koji spaja tradicionalno i moderno, i mesto je jedinstvene energije i zabave. U subotu 3. decembra, zagrejaće vas kuvana rakija, razni delikatesi našeg podneblja, kao i slatki specijaliteti. Na festivalu će nastupiti bend ZaBeat, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima rakije i balkanskog "slow food"-a, garantuje odličan provod.
 
U okviru festivala održaće se i stručno ocenjivanje rakija, kao i izbor za novi dizajn etikete Beogradske rakije - zvaničnog suvenira Grada Beograda. "Balkan Urban Experience" predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon deset godina prerasta u festival gastronomije, zabave i kreativnosti.
 
Organizatori "Balkan Urban Experience" festivala su Rakija Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda. Radno vreme je od 14 – 24 časova. Cena ulaznice je 300 dinara (u cenu su uključene dve besplatne degustacije rakije).
 
Više informacija na:
www.rakijafest.com

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame